Wonen in de Delftlanden

Delftlanden

De Delftlanden is een nieuwe woonwijk aan de rand van Emmen. In deze mooie, kindvriendelijke woonwijk realiseert Koenen Bouw een aantal prachtige nieuwe woningen. Er zijn nog verschillende kavels beschikbaar! We vertellen je graag wat meer over dit unieke project en waarom dit een schitterende kans is om te komen wonen in de Delftlanden, in het mooie Emmen.

De wijk de Delftlanden

De nieuwe woonwijk de Delftlanden is een heerlijke plek om te wonen voor jong en oud. De wijk beschikt over alle nodige voorzieningen en is goed bereikbaar met de auto en de trein. Maar bovenal biedt de wijk wooncomfort in een prachtige, bosrijke omgeving. Vanuit de wijk loop je zo de bossen in, waar je eindeloos kunt wandelen en kunt genieten van de rust. Daarnaast ben je vanuit de wijk binnen no time in het centrum van Emmen, waar je naar hartenlust kunt shoppen en kunt genieten van Drentse gezelligheid. Het is niet voor niets dat steeds meer jonge gezinnen en ouderen de Delftlanden ontdekken als een geweldige plek om te wonen!

De regio Drenthe

Drenthe is een heerlijke provincie om te wonen. Emmen is als grootste gemeente van Drenthe een stad die in trek is bij personen die op zoek zijn naar een nieuw koophuis. Er is namelijk genoeg te doen in het mooie Emmen en de regio, van Wildlands Adventure Zoo in Emmen tot prachtige natuurgebieden en musea. De Delftlanden is dan ook niet alleen een prettige plek om te wonen. Het is ook een perfecte uitvalsbasis om de unieke kenmerken van Drenthe te ontdekken.

Levensloopwoningen

Koenen Bouw heeft in de Delftlanden verschillende projecten lopen. Een van deze projecten is de bouw van een aantal nieuwe levensloopwoningen. Deze woningen zijn zo bedacht dat je als bewoner een leven lang kunt genieten van woongemak en -comfort. Zelfs als levensomstandigheden veranderen, bieden deze woningen een vertrouwde en veilige woonomgeving. Deze woningen combineren wooncomfort met een prachtig, functioneel ontwerp. Bekijk hier welke levensloopwoningen nog beschikbaar zijn in de Delftlanden.

XXL-woningen

In de Delftlanden is er volop ruimte. Vandaar dat Koenen Bouw daar ook een aantal XXL-woningen realiseert. Deze woningen zijn speciaal voor mensen en gezinnen die veel ruimte nodig hebben of gewoon van ruimte houden. Deze XXL-woningen hebben een strak en hoekig ontwerp, waardoor de ruimte optimaal benut wordt. Het woonoppervlak loopt op tot maar liefst 166m2! Dat is nog eens ruim wonen. Bekijk hier welke XXL-woningen nog beschikbaar zijn in de Delftlanden.

Overige woningen (Strangkwartier)

Koenen Bouw realiseert ook nog andere woningen in de Delftlanden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige vrijstaande woning of twee-onder-een-kapwoning met puntdak? Elke kavel is net weer anders en daardoor uniek. Benieuwd welke woningen er nog beschikbaar zijn? Bekijk hier het overige aanbod in de Delftlanden.

Project Delftlanden door Koenen Bouw

Koenen Bouw realiseert meerdere projecten in de wijk de Delftlanden. Het bouwbedrijf uit Emmen is vooral actief in het noorden en oosten van Nederland en heeft daar een groot aantal projecten op het gebied van wonen, werken, winkelen en recreëren succesvol afgerond. Koenen Bouw is dus de perfecte partner bij het realiseren van je nieuwe woonhuis in de Delftlanden. Wil je graag een huis kopen in de Delftlanden? Neem dan gerust contact op!

Download
brochure

Benieuwd naar de plattegronden van deze woning? Download hier de brochure!

Meer weten?

bel : 0591 - 623 500
... of stuur ons een e-mail

© Wonen in de Delftlanden