Helmbloemwal | Vrijstaand

24 mei 2022

Deze vrijstaande levensloopbestendige woning beschikt op de begane grond over een slaapkamer met een aansluitende badkamer. Naast de badkamer op de begane grond heeft de woning ook een apart toilet in de hal.

In deze woning woont u tuingericht, bij deze woning stapt u namelijk vanuit de woonkamer door de openslaande deuren uw tuin in.

De woning beschikt dus over een woonkamer, woonkeuken (inclusief complete keukeninrichting), slaapkamer, badkamer, toilet en een inpandige berging. Hier bevindt zich de wasmachine aansluiting en de warmtepomp. Deze berging is net als het toilet toegankelijk vanaf de hal.

Er zijn ook een aantal mogelijkheden bij deze woning. U kunt bijvoorbeeld de slaapkamer op de begane grond laten uitbouwen, hierbij word een stuk grond van de tuin aan de achterkant betrokken bij de slaapkamer. Ook kunt u kiezen voor een extra slaapkamer en een carport. Hierbij word de woning een stuk groter en is er meer ruimte beschikbaar.

De boven verdieping beschikt over twee kamers. Bij de kamer aan de voorkant van het pand is het mogelijk om een inloopdouche te laten maken.

De Helmbloem woning heeft zijn ramen op de benden verdieping aan de linker kant van het pand zitten. Zo zitten bij deze woning ook op de eerste verdieping de ramen aan de linker kant.

Badkamer

In de basis worden de woningen opgeleverd met standaard badkamers voorzien van een hangend toilet, wastafel met spiegel en een douche met thermostaatkraan. Het toilet op de begane grond is voorzien van een fonteintje en een hangend toilet. Het standaard tegelwerk van de wand is wit van kleur met afmetingen van 20 x 40 cm. Bij onze specialist krijgt u de mogelijkheden uw wensen door te geven op het gebied van sanitair. Hier wordt u door professionals geholpen die beschikken over alle kennis met betrekking tot de afwerking van uw woning.

Keuken

De premium supplier voor onze keukens is Voortman Keukens. Zij zijn bekend met allerlei woningtypen & kenmerken en kunnen u daardoor perfect begeleiden naar de ideale situatie die bij u en uw nieuwe woning past. Bovendien bent u gegarandeerd van een zeer goede service, vakkundige montage én een plezierige behandeling.

Download
brochure

Benieuwd naar de plattegronden van deze woning? Download hier de brochure!

Meer weten?

bel : 0591 - 623 500
... of stuur ons een e-mail

© Wonen in de Delftlanden