Halfvrijstaande woningen Reest en Hunze uitverkocht!

12 maart 2021

De halfvrijstaande woningen Reest en Hunze zijn binnen no time verkocht!
De 4 vrijstaande woningen Runde zijn nog beschikbaar!
Runde, Reest en Hunze zijn oude namen van Drentse beken. Kabbelende stroompjes, die het boegbeeld van de provincie vormen. 

Dit project is gelegen aan het Strangkwartier en Hemrikkwartier en bestaat uit een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen. Er komen drie bouwtypes, die allen duurzaam en gasloos worden. Je kunt hier bewust, toekomstbestendig leven.

Termen als ‘strak’, ‘modern’, ‘hip’, ‘hot’ en ‘happening’ zijn dubbel en dwars van toepassing. Alle drie de types zijn licht en ruim van opzet.

De half vrijstaande types Reest en Hunze zijn qua indeling nagenoeg hetzelfde. Een keuken en woonkamer op de begane grond, drie slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping en een zolder (incl. technische ruimte voor de zonnepanelen en luchtwarmtepomp) met de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaap-, werk- of kledingkamer.

Ook het vrijstaande type Runde is op deze wijze ingedeeld, met als extra een erker tussen de woonkamer en keuken. Een lichte plek, waar jij heerlijk van een kop koffie kunt genieten. Tot slot hebben alle woningen een berging met carport en de mogelijkheid om twee auto’s op eigen terrein te parkeren.

De wijk Delftlanden is een jonge, levendige buurt. Er zijn twee basisscholen in de wijk en je woont op een paar autominuten van de Rietlanden, Bargeres en het centrum van Emmen.

Heb je interesse? Download de brochure of een plan een afspraak in bij de verkopend makelaar Woonaccent Makelaars Emmen.

Download
brochure

Benieuwd naar de plattegronden van deze woning? Download hier de brochure!

Meer weten?

bel : 0591 - 623 500
... of stuur ons een e-mail

© Wonen in de Delftlanden